Primul video despre Mixtape-u "OkapiTati"

Niciun comentariu
Okapi Sound lansează un material video, care prezintă povestea din spatele mixtape-ului „OkapiTati”, ce urmează să fie lansat luni, 29 septembrie.

Materialul a fost filmat pe parcursul ultimelor două săptămâni, de Ionuț Trandafir (Trandafilm), la Okapi Sound Studio, la Romanian Music Awards Brașov 2014, unde Grasu XXL a câștigat premiul Best Hip-Hop, și la concertul Guess Who, Grasu XXL și Maximilian de weekend-ul trecut.

„OkapiTati” conține 23 de piese și este pregătit pentru lansarea online, care va avea loc  pe canalul oficial de YouTube.

Aici aveti pe Canalul Official "Okapi Sound Official" videoul de 11 minute in care ne povestesc artisti Nane,Tranda,Mitza,Guess Who,Spike,Grasu XLL etc.
Dupa cum spune Guess Who proiectul ia venit in minte lui Grasu Xxl gasind un proiect mai vechi si acesta a vrut sa il puna in aplicare fara alte introducere priviti videoul . 



Acestia au aparut la Romanian Music Awards unde sa petrecut la Brasov unde "Grasu xxl" a primit premiul pentru Best hip-hop MUSIC inpreuna concertand cu toti colegi din okapi sound si anuntand noul mixtape din 29 septembrie

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu