Legiune Femeilor Lesby din Romania

Niciun comentariu
Suntem in data de 20/08/2014 Revenind cu un nou si palpitant post despre femei dar de data asta implicand subiectul "Lesby" .
Ce inseamna Acest cuvant?Acest cuvant inseamna cand o femeie si o alta persoana de acelas sex simt o atractie una fata de alta acestea implicand sexul cu aceasi persoana de acelas sex.
Multe persoane apar pe internet facand tot felul de prostioare fete despuiate de la varse fragede si altele.
Altele dansand si filanduse  sa vada fetele cat de bine danseaza .

In anul 2000 3% dintre femei erau lesby iar acum facand un calcul pe anul 2014 proceuntul de 3 la suta
a crescut foarte mult
Procentul pe anul 2014 este de 16% mult mai mare fata de acum cativa ani

Cum se consoleaza femeile care nu au nevoie de barbati de exemplu lor le place pozitia in care stau pe spate si persoana pe care o iubeste aplica cu limba in zona vaginului miscari continu care face pe acea persoana sa aiba orgasme si  sa se intampla sa fie intr-o stare placuta.

Cum de aceste cupluri lesby nu pot avea copii? Simplu femeile avand ovare in loc de rinichi ai vezici urinare
acestea nu pot avea copii ,organele genitale ale barbatilor  produc o substanta numita sperma care in contact cu ovarul acesta penetreaza ovarul si asa apare un copil pe lume.

Cuplurile Leby care sunt de cativa ani impreuna si isi doresc un Copil "Baby" recurg la  o solutie prin care se poate injecta sperma in vagin de catre doctori avand succes de 100%.

Cum sa nu avem parte de aceste femei? Testativa prietenele pe baza unei gelozi de exemplu zi ca ai facut sex cu altcineva sa vedem cum reactioneaza sau ca ai nush ce pe acea fata daca fata reactioneaza bine sar putea sai placa acea persoaan daca reactioneaza in stil gelos nu prea iar place aceasta tactica nu merge la orcine dar puteti sa o incercati.
Si un videoclip amuzant ca sa  va distrati :





Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu