Un PREOT sa dat de gol pe Facebook: "Noi, popii, golim cutia milei pe CURVE, ALCOOL şi MINORI"

Niciun comentariu

O Femeie din vaslui a ramas in stare de soc cerandui unui preot un sfat . Femeia aceasta nu era chiar o femeie cu situatie sociala  cerandui preotului din toata inima sa o ajute pe aceasta cu niste hainute . Popa din vaslui ii spune doameni fara rusine ", noi, popii, luăm bani de la oameni, nu dăm Noi golim cutia milei pe curve, alcool şi minori”.


Aflată într-un moment de cumpănă,  femeie din Vaslui, a cerut sprijinul mai multor preoţi din ţară Noastra. Aceasta a avut noroc cand a dat peste preotul Mihai Cristian Taraş acesta situat in Clejani ->> Prahova .

Doamna la cunoscut pe reteaua cunoscuta de socializare Facebook intreband-ul pe acesta daca o poate ajuta cu niste hainute pentru copilul ei . Aceste rapunde vulgar vom reproduce fiecare cuvand al acestuia 

„Părintele Mihai Cristian Taraş: În primul rînd, nu Dumnezeu v-a dăruit copilul ci l-aţi făcut împreună cu soţul dumneavoasta . În al doilea rînd, noi popii, luăm bani de la oameni asta e treaba noastra , nu dăm! Noi golim cutia milei pe curvealcool şi minori nu aveti dreptul de a ne judeca . Dacă cereţi la noi, vă spunem să vă dea domnu şi ne vedem de treabă. Suntem doar nişte angajaţi ai statului pentru un Dumnezeu imaginar  numit Isus Hristos de români. Îmi pare rău ca nu vă pot ajuta, sincer. Încercaţi la un second-hand  de preferat când fac epuizare de stoc".

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu