Avast Antivirus si eficienta lui de a fi

Niciun comentariu
In fiecare zi apar mereu antivirusuri noi si surprinzatoare cea ce nu stiti voi este ca antivirusurile gen: nod32 ,bitdefender ,karspersky sunt antivirusuri care cer o multime de resurse de exemlu un anumit numar de rami placa video chiar si cine stie ce alte prosti .



Adevarul este ca aceste Antivirusuri care vi l-eam enumerat in acest post nu sunt bine folosite la superaprocesarea lor la un calculator de 1 g ram sau 512 sau chiar poate sa aiba probleme si la 2 g ram dupa cum ziceam ca foloseste multe resurse aceste antivirusuri sunt folosite de firme mari cu ditamai calculatoarele . Daca ai un pc bun macar sa ai O placa video de 1 g  o viteza la internet buna si 8 g ram il poti folosi fara probleme revenind  la subiectul nostru despre avast .


 Avast gratuit este foarte bun antivirus mai ales si cel premium daca vrei calitate 
La calculatoare cu 1,2,4, g ram viteza lui de procesare a a acestui software este foarte mare spre deosebire de altele pentru ca acesta nu suprasolicita resursele .

Sa zicem ca ne-am luat avast l-am instalat etc ... si vrem sa intram pe un site  acel site poate este virusat adica au un potential continut nesigur  avast opreste intrarea dumneavoastra pe aceasta pagina sau la Atacurile tip DOS /DDOS care tot cresc in romania pe zi ce trece  la un astfel de potential atac  din partea unei persoane, sistemul nostru actioneaza repede si ne apare in dreapta desktopului mesajul , Inundare Ip daca al aveti pe romana  aceste blocheaza porturile dumneavoastra in acel potential atack pentru a nu primi nici un packet service .


Va Recomand acest program cu incredere sa il folositi 
Link: http://www.avast.com/en-eu/index

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu