De ce trebuie sa existe satanismul

5 comentarii

Suntem cu toti pe xeon zone la un nou articol despre "De ce trebuie sa existe satanimul
Bun vati gandit vreodata ce inseamna Satanismul?Satanismul  este o filozofie bazată pe Biblia Satanică și pe Biserica lui Satan.În această filozofie, Satan devine un simbol pozitiv, arhetip al sinelui și al egoului.

Acum stiti si ce inseamna satanismul ,dar de ce multi devin satanisti ?
Multe famili care au mereu certuri in casa sau sunt despartiri la mijloc iar acele persoane raman singure recurg la decizi urate spun eu ,alti nu isi limpezesc mintea .

Satanism acest cuvant a fost preluat din cuvantul satan sau satana in care il intruchipeaza pe cel rau .
In america exista asa zisi oameni prin care pot comunica cu spiritele nu stiu cat de adevarat sau neadevarat este asta dar ei chiar convin lumea ca pot vorbi cu ele
Satanismul este folosit de putini oameni din cauza lipsei de curaj .

In fiecare noapte,zi,saptamana o persoana la lasarea seri sunt cine stie unde  in camera lor isi pregatesc un ritual satanic cu pentagramele lor stranii invocand spirite pentru scopuri grave.

Alti le plac de a fi in cimitire si de a face poze cu morti distruge cruci fara motiv 
Chiar in documentar-ul sau filmul cum vreti sa il interpretati voi asa zisul Fenomene Stranii care era difuzat pe saptamana pe programul Discovery Channel lua povesti ale victimelor de acest gen 
Acest documentar incuraja mult satanismul aratand-ul ca un lucru rau asta fiind bine povesti inioratoare de exemplu: suflete ale unor persoane care au avut casa cumparata de la un alt proprietar iar aceasta era bantuita si pana la urma fanto ma ori isi indeplinise actiunea de a poseda acea persoana ori si rezolva treburile.  Si la noi in romania au fost cazuri de acest gen cu fantome si demoni dar noi cam mereu nu prea am avut cum dezvaluii asta multe au fost trucate iar altele imagini  nesterse .

In tara noastra nu sunt sigur daca sunt fantome dar in america acestia sustin ca exista chiar ma intreb cum de la noi  nu putem dovedi asta si la ei da totul ramane un mister .
Stati departe de astfel de persoane care se ocupa cu satanismul si veti fi in siguranta

Multi interpreteaza ca a fi satanism trebuie sa te tai la mana Gen Emo si nu stiu ce dar asta nu este adevarat a fi satanist este ce v-am spus eu in acest post .
Multumim ca ati vazut acest post .

5 comentarii :

  1. Frumos post m-am informat bine din el .

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu sincer nu-s deacord nici cu satanismul nici cu ocultismul...Majoritatea religiilor sunt o prostie in ziua de azi,,, Oricum interesant post.

    RăspundețiȘtergere
  3. Orce lucru se face cu un scop satanismul este un lucru real care se m-ai practica si acum foarte des

    RăspundețiȘtergere