Cum iti indexezi siteul pe google

Niciun comentariu

Eu de cativa ani cutreierand acest google stiu ca exista metode de indexare in maxim 24 de ore prin care daca ti-ai face un blog , forum un orce alt site  el va fi pus in grila celor de la search google .

Daca ai site sau blog si vrei ca Google sa te indexeze cat mai repede , atunci pentru inceput completam un mic formular dat de Google unde il gasești AICI

Varianta mea a doua ar fi de a fac eun parteneriat cu un alt website pentru o indexare o gasire mai limpede pe google gen tags multe ori bannere depinde .

Sau metoda de a te inscrie in motoarele de cautare si directoare nimeni nu te obliiga sa faci asta poti alege prima posibilitate si sa nu le faci pe acestea .

In mare parte cei de la google spun ca o indexare in grila lor de cautare se face in maxim 24 de ore asta nui adevarat dar daca vrei cu adevarat sa iti puna siteul in maxim 24 de ore urmeaza pasii pe care i-am spus in normal indexarea unui blog,website,forum etc ..... ar dura intr-e 7 zile lucratoare. 

Retine chestia aceasta ca Google este cel mai folosit motor de cautare si sunt sute si zeci de mii de vizite asta ajutanduti siteul tau de a fi recunoscut . 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu